Team

Chef

Guidy Wolfs

Guidy, een chef zoals je hem verwacht. Al op jonge leeftijd was de passie er al: Koken! Op 16 jarige leeftijd als leerling begonnen op Chateau Neercanne, daarna nooit meer achter het fornuis uit geweest.

Na een mooie carrière in voornamelijk Belgisch Limburg met chefs als Roger Souveryns (Scholteshof) en Rik Vandersanden (De Barrier). Is hij samen met Yvonne het avontuur in 1989 aangegaan op de Waterpoort 4 in Maastricht. Een droom die uit kwam; zijn eigen restaurant, zijn eigen keuken in hartje Maastricht. Anno nu staat hij nog altijd met passie achter de kachel en laat hij zich inspireren door de kookstijl van jongere chefs.

Sous-Chef

Florian Wintraecken

Florian, de frisse blik op de klassieke keuken. Voordat Florian ons team heeft verstrekt heeft hij zijn strepen verdiend in verschillende Maastrichtse keukens; zoals Chateau Neercanne en Beaumont.

Florian heeft in de afgelopen jaren de keuken van Guidy helemaal eigen gemaakt en met zijn jonge frisse blik de hun kookstijl hedendaags gehouden. Dit zonder concessies te doen aan de Pakhoes smaak en feeling.

Gastvrouw

Yvonne Wolfs

Yvonne, gastvrouw in hart en nieren. Samen met Guidy had ze de droom van een eigen restaurant in Maastricht. Eind jaren 80 zijn ze opzoek gegaan naar een lokatie binnen Maastricht; hun geboorte stad. Tijdens deze zoektocht was Yvonne het gezicht aan de receptie van Hotel Maastricht (nu Crowne Plaza).

Door de jaren heen heeft Yvonne de fijne details van het gastvrouwschap tot in de puntjes geperfectioneerd en doet dit dan ook tot op de dag van vandaag met de groots mogelijke liefde.

Gastvrouw

Stefanie Wolfs

Stefanie, de dochter des huizes. Is na haar opleiding hogere hotelschool voor korte periode werkzaam geweest bij ons. Stefanie had de aandrang haar vleugels nog te spreiden, en te gaan proeven bij verschillende bedrijven en functies elders in de stad.

Met veel enthousiasme heeft ze gewerkt bij o.a. Brasserie Flo en Harry’s in Maastricht. Ondertussen heeft Stefanie zich bij Yves gevoegd met veel nieuwe ideeën over de toekomst en zijn ze samen het gezicht van het restaurant wat hun ouders meer dan 30 jaar geleden zijn begonnen.

Gastheer

Yves Wolfs

Yves, de zoon des huizes. Is na zijn opleiding aan de middelbare hotelschool ingestroomd binnen ons restaurant; eerst tijdelijk, maar dit bleek al snel een onmisbare factor in het restaurant. Yves heeft het gastheerschap van nature en straalt dit dan ook uit. Dankzij zijn passie voor wijn en voor eten, kun je ook de wijnspijs combinaties met een gerust hart aan hem overlaten.

Info

Waterpoort 4-6
6221 GB Maastricht

+31 (0)43 325 70 00
info@pakhoes.nl

Openingstijden

Diner reserveren
wo t/m zo: 18:00 – 21.00 (sluit om 00.00)

Lunch reserveren
zo: 12.30 – 14.00 (sluit om 17.00)

ma / di: gesloten

Social Media

Volg ons op de voet via diverse social media.

© 2022 Restaurant Pakhoes. Alle rechten voorbehouden.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze treft u hier aan. De UVH zijn bindend voor iedereen die gebruik maakt van onze diensten.